Scharnierenbrochure_homepage
Raamgrepen_homepage

Maatwerkoplossingen RVS grepen

Regelmatig spreken wij klanten die vragen om een specifieke en stijlvolle maatwerkoplossing. Wij bieden talloze mogelijkheden in design en uitvoering, waaronder het poedercoaten van grepen in vrijwel elke gewenste kleur.

Bent u op zoek naar een passende rvs deurgreep om uw deur stijlvol af te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@themans.nl

Uitgelicht - Themans bedrijfsvideo

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een kleine impressie van ons bedrijf en oplossingen van onze merken S2 safe & secure, ANSA, CISA en Roto. Wilt u uitgebreider kennismaken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Van harte welkom!

Lees meer »
Laatste nieuws
438Bb666 164B B8a8 2Ad5 9991F0832650 Van 31 augustus tot 2 september staat Themans op de Polyclose beurs
Polyclose is de grootste vakbeurs in de Benelux op gebied raam-, deur, zonwering, gevel en toegangstechniek. Honderden mensen komen hier samen om zaken te doen. Een uitgelezen kans om uw partners te ontmoeten op één plek, kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen en producten zelf uit te proberen. Tijdens de driedaagse vakbeurs inspireren we u met onze nieuwste innovaties; stijlvolle en slimme oplossingen voor (dubbele) deuren en draai-kiepramen. Lees meer »
Themans
Themans Pand

Uw partner in hang- en sluitwerk voor deuren, ramen en kozijnen in de woningbouw en utiliteitsbouw. Kenmerkend voor Themans:

  • Innovatief
  • Oplossingsgericht
  • Kwaliteitsgericht
  • Flexibel

 Onze merken: 

Logo S2 Logo _Ansa    Logo Cisa      Logo Roto

Lees meer »
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
STABU Bestekservice
Service & Garantie